dimarts, 11 de juliol del 2017

Es presenta el cartell del 29è Música a la Vila del Vendrell

Els dimecres d’agost, a les 10 de la nit, la plaça del Tívoli del Vendrell acull el festival de música tradicional Música a la Vila. La 29a edició d’aquest festival començarà el dimecres 2 d’agost amb l’actuació del grup Criatures, guanyadors del Concurs Sons de la Mediterrània 2016, que presentaran el seu nou projecte Taumàtrop.

El dimecres 9 d’agost, hi haurà un concert doble: un a les 8 de la tarda, de caràcter familiar, amb els Francolins, i el de l’hora habitual, a les 10 de la nit, amb els mateixos Francolins acompanyats de la Cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, que presentaran el seu projecte conjunt Un francolí a Ítaca. 

El dimecres 16 d’agost, serà el torn de l’acordionista Guillem Anguera que, amb la companyia de diversos músics de luxe, presentarà el seu primer treball en solitari 14 Km.

El dimecres 23 d’agost, els Marsupialis tocaran diverses melodies que els han seduït durant tots aquests anys de voltar per diversos indrets, com pasdobles, xotis, americanes, rumbetes,...

I el dimecres 30 d’agost, el compositor i intèrpret Jordi Molina presentarà el seu projecte més personal Matèria del temps, on el so instrumental de la tenora lidera un conjunt de músics d’alt nivell, amb música d’autoria pròpia que és d’arrel però que mescla diversos llenguatges i influències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada