dilluns, 3 d’agost del 2015

El festival Música a la Vila arrenca amb l’espectacle Nus

Les nits dels dimecres d’agost, la plaça del Tívoli del Vendrell acull el festival de música tradicional Música a la Vila. La 27a edició d’aquest festival començarà el dimecres 5 d’agost, a les 22 h, amb l’actuació de Pep Gimeno Botifarra i Miquel Gil amb el seu espectacle Nus.

Miquel Gil i Pep Gimeno Botifarra, dues de les veus més importants del panorama musical valencià, presenten el seu espectacle conjunt Nus, en el qual pugen a l’escenari amb veu, guitarra i petites percussions, mostrant al públic seguidilles, batres, havaneres, jotes i fandangos, passejant pel més representatiu de cada comarca del País Valencià.

Aquest espectacle no és un recital dels que es poden veure habitualment. Amb una proposta atrevida i diversa, sonaran cançons que formen part del repertori i altres que no. Si algú vol preguntar alguna cosa, ells procuraran respondre, i fins i tot intentaran fer cantar el públic assistent. És un espectacle diferent que convida a despullar cançons i sentiments i a fer presents els nusos d’implicació entre els dos cantaors amb la cultura popular valenciana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada