dilluns, 4 de juliol del 2016

Dimecres 3 d'agost, The New Catalan Ensemble

Manu Sabaté (gralla, clarinets i direcció musical), Anna Ferrer (veu), Adrià Grandia (viola de roda i gralla), Magí Canyelles (tenora i saxo tenor), Bernat Torras (percussió), Martí Hosta (percussió), Cisco Cardona (guitarra) i Sílvia Isach (videoprojeccions).

The New Catalan Ensemble és una formació de caràcter estable, encapçalat pel multi instrumentista Manu Sabaté, que neix amb la voluntat d’incorporar el so dels instruments tradicionals catalans a d’altres àmbits musicals, partint de la fusió com a vehicle d’expressió artística. Músics d’estil i procedència diversa acosten els seus respectius llenguatges en un exercici que, en la seva segona producció, investiga les arrels musicals ètniques. 

Ruralisme il•lustrat és el títol del nou projecte d’aquesta formació. Ruralisme en tant que evoca el passat (idealitzat i imaginat) present fora de l’urbs, un entorn que ha conservat els valors més atàvics de la cultura, on senzillesa i rudesa esdevenen qualitats destacades. Il•lustrat perquè converteix allò més visceral, més brutal, en una obra d’art per ella mateixa i perquè troba l’equilibri just entre la urbana pretensió altiva i l’autenticitat del món rural.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada