dilluns, 4 de juliol del 2016

Dimecres 31 d'agost, Roba Estesa

Alba Magriñà (bateria i percussions), Anna Sardà (baix, violoncel i veus), Clara Colom (acordió diatònic i veus), Clàudia García-Albea (violí i veus), Gemma Polo (veus) i Neus Pagès (guitarres i veus)

Roba Estesa és un projecte musical que té com a un dels seus objectius l’actualització de cançons tradicionals del nostre territori aportant-ne una nova visió tant de la lletra com de la música. D’aquesta manera es serveixen d’instruments i veus per compartir els valors d’aquesta herència. Parlen de la igualtat, la revolució, l’estima, la defensa del patrimoni i les tradicions, la llibertat… en definitiva, parlen d’un sentiment i és així com volen que arribi a la gent. 

Descalces és el nom del seu primer disc, fruit del primer premi obtingut al concurs Sons de la Mediterrània 2015. Una declaració d’intencions en forma de música i cançó. Unes intencions que es canten des del camp i la tradició, des de la lluita i la festa i, com no pot ser d’una altra manera, des de la dona. Aquest primer disc vol donar veu a aquells tabús que s’imposen i brindar pel que les posa calentes i contentes; un estil que els hi agrada anomenar “folk calentó”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada