dimecres, 6 de juliol del 2016

El 28è Música a la Vila presenta sis concerts per als dimecres d’agost

Els dimecres d’agost, a les 10 de la nit, la plaça del Tívoli del Vendrell acull el festival de música tradicional Música a la Vila. La 28a edició d’aquest festival començarà el dimecres 3 d’agost amb l’actuació del grup The New Catalan Ensemble que presentarà el seu projecte Ruralisme il·lustrat.

El dimecres 10 d’agost, els components de Saurí faran dos concerts: un a les 8 de la tarda, de caràcter familiar, i el de l’hora habitual, a les 10 de la nit. Aquest dia es podrà gaudir doblement del treball d’experimentació iniciat per cinc músics en una antiga granja d’Albinyana.

El dimecres 17 d’agost, la Cobla Catalana dels Sons Essencials farà sonar melodies, timbres i ritmes en un format de rabiosa actualitat i d’improvisació ètnica.

El dimecres 24 d’agost, Les Anxovetes cantaran havaneres clàssiques i tradicionals d’una manera fresca i amb el toc d’originalitat de ser cantades íntegrament per veus femenines.

I el dimecres 31 d’agost, Roba Estesa, amb el seu “folk calentó”, presentarà el disc Descalces, que és el seu primer enregistrament i que és fruit d’haver guanyat el concurs Sons de la Mediterrània 2015, amb el qual hi ha un conveni perquè el guanyador actuï al Música a la Vila.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada